Supe de carne

Reteta Supa de pasare cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pune la foc carnea spalata, impreuna cu apa rece si se lasa oala descoperita pina ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura speciala de spum

ingrediente

   1 kg carne de pasare
   3 l apa
   2 morcovi
   1 patrunjel
   1 telina
   1 ardei gras
   1 ceapa
   5 boabe ienibahar(facultativ)
   1 foaie de dafin(facultativ)
   sare

mod de preparare

Se pune la foc carnea spalata, impreuna cu apa rece si se lasa oala descoperita pina ce se ridica spuma. Se spumeaza mereu cu lingura speciala de spuma, pina cind s-a ridicat toata spuma. Se adauga zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin si putina sare. Se acopera oala, lasind o foarte mica deschizatura si se lasa sa fiarba la foc mic 3 ore. Cind este gata, se strecoara prin strecuratoarea de supa, intr-o oala curata. Tot timpul supa trebuie sa fiarba in clocote mici, astfel obtinindu-se o supa limpede si gustoasa.
Se serveste cu diverse garnituri dupa gust: taitei, galuste de gris, zdrente, orez etc.
Incearca si Supa crema cu perisoare de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.