Supe de carne

Supa de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb feliile de zarzavat in apa cu sare. Carnea de vaca se da prin masina si se amesteca cu o parte din albus, orez, sare si verdeata. Se formeaza

ingrediente

   100 gr. carne slaba de vaca
   1 ou
   o lingurita orez
   verdeata
   sare
   3-4 felii morcov
   2-3 felii patrunjel
   o felie telina
   2 linguri iaurt
   1/2 lingurita zeama de lamiie

mod de preparare

Se fierb feliile de zarzavat in apa cu sare. Carnea de vaca se da prin masina si se amesteca cu o parte din albus, orez, sare si verdeata. Se formeaza perisoare mici, care se fierb in supa. Se drege supa cu iaurt si galbenus.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si zeama de lamiie
Incearca si Supa chinezeasca cu piept de pui si alune
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de perisoare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite