Pentru supa de pui cu paste fainoase se curata si se pun la fiert aripile sau ciocanele de pui, apa si sarea. Se lasa pana fierbe carnea, apoi se strecoara supa.
Pentru supa de pui cu paste fainoase se curata si se pun la fiert aripile sau ciocanele de pui, apa si sarea. Se lasa pana fierbe carnea, apoi se strecoara supa. Carnea se lasa la racit, apoi o luam de pe oase si o adaugam in supa strecurata. Dupa dorinta, zarzavatul il pasam si ii dam drumul in ciorba, dam gust de sare si punem piper, verdeata si o crenguta de cimbru verde tocat fin. Separat, fierbem in apa cu sare o ceasca de paste fainoase cam noua pana la zece minute, apoi le strecuram si le punem in supa. Se poate adauga smantana deasupra.
Supa de pui cu paste fainoase se serveste calda cu smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii