Se prajesc, inabusit in unt, citeva felii ceapa, ciupercile taiate feliute si frunzele de patrunjel tocate. Dupa ce sint prajite, se pun in oala cu su
Se prajesc, inabusit in unt, citeva felii ceapa, ciupercile taiate feliute si frunzele de patrunjel tocate. Dupa ce sint prajite, se pun in oala cu supa de vaca strecurata impreuna cu o telina mare sau 2 mai mici, taiate felii subtiri. Se lasa sa fiarba pina se inmoaie. In timpul acesta, se fierb separat 3 oua tari, care se racesc in apa rece. Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se pun in supa. Se lasa sa mai dea un clocot
Se serveste cu felii de franzela prajite in unt sau untura
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii