Supe de carne

Reteta Supa finlandeza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea)
2. Se pun legumele la fiert in apa clo

ingrediente

   200 g fasole verde
   1 ceapa
   2 cartofi
   1 conopida mica
   1 morcov
   200 g spanac
   100 g unt
   1 l lapte
   1 lingura faina
   1 legatura patrunjel verde
   1.5 l apa
   sare
   piper

mod de preparare

1. Se curata zarzavatul , se spala, se taie bucatele (conopida se desface in buchetele, spanacul se taie fidea)


2. Se pun legumele la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.


3. Separat se amesteca 1 lingura de faina in lapte si se toarna peste amestecul de legume.


4. Se pune untul si se mai fierbe putin.


5. Se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat si piperul dupa gust
Incearca si Supa de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa finlandeza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.