Supe de carne

Reteta Supa Frankfurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete.
Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culo

ingrediente

   Â½ capatana varza
   1 morcov galben
   alb
   50 gr slanina afumata
   1 lingura faina
   1 lingura boia
   3 perechi crenvusti

mod de preparare

Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete.

Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culoare.

Presaram cu faina, amestecam, presaram si o lingura de boia si turnam incet apa deasupra (cel mai bine ar fi sa folosim zeama de la carne afumata, daca nu avem putem folosi mai multa slanina).

Dupa ce da in clocot adaugam varza. Taiem rondele crenvustii si ii adaugam la supa.

Cand varza devine moale supa este gata.
Pofta buna!



Alte retete culinare

recomandate:

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare boabe cu galuste

Mazare la cuptor
Incearca si Supa cu carne afumata si fasole uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Frankfurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.