Supe de carne

Reteta Supa groasa de fasole si ciolan afumat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Filip_23240 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se da fasolea in clocot de doua ori, apoi se muta in cucta/oala sub presiune impreuna cu ciolanul afumat si se lasa la fiert 45-50 minute. Dupa fierbe

ingrediente

   1/2 kg fasole
   un ciolan afumat
   4 cepe potrivite
   5 catei de usturoi
   4 morcovi
   2 pastarnaci
   2 radacini de patrunjel
   2 linguri faina
   ulei
   2 linguri boia dulce
   o lingurita sos de tomate
   sare

mod de preparare

Se da fasolea in clocot de doua ori, apoi se muta in cucta/oala sub presiune impreuna cu ciolanul afumat si se lasa la fiert 45-50 minute. Dupa fierbere, se scoate carnea de pe os si se adauga zarzavaturile taiate cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in uleiul incins. Dupa calire se adauga faina si cele doua linguri de boia si se mai tin pe foc aproximativ 1 minut. Acest amestec se varsa in supa si se mai lasa la fiert pana ce aceasta se ingroasa. La sfarsit se adauga lingurita cu sos de tomate si sare dupa gust.
Incearca si Ciorba de os afumat
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa groasa de fasole si ciolan afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.