Supa indiana

Se taie pieptul de pui cubulete, se sareaza, se adauga piper, curcuma, boia, mirodenii, se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca. Se fierbe lin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 80 g linte
  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • ghimber
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita curcuma/turmeric/
  • 1 lingurita boia
  • unt
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper cayenne/ boia iute/

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete, se sareaza, se adauga piper, curcuma, boia, mirodenii, se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca. Se fierbe lintea in apa sarata. Se curata cartofii, se taie cubulete, se adauga la linte si se lasa sa fiarba un sfert de ora. Se mixeaza. Se taie marunt ceapa, ghimberul si usturoiul apoi se calesc in unt. Se adauga carnea taiata cubulete si se rumeneste. Se adauga la supa si se mai fierbe un sfert de ora.
Alte retete culinare recomandate

Ciorba de perisoare

Ciorba de varza

Ciorba de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci