Se taie pieptul de pui cubulete, se sareaza, se adauga piper, curcuma, boia, mirodenii, se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca. Se fierbe lin
Se taie pieptul de pui cubulete, se sareaza, se adauga piper, curcuma, boia, mirodenii, se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca. Se fierbe lintea in apa sarata. Se curata cartofii, se taie cubulete, se adauga la linte si se lasa sa fiarba un sfert de ora. Se mixeaza. Se taie marunt ceapa, ghimberul si usturoiul apoi se calesc in unt. Se adauga carnea taiata cubulete si se rumeneste. Se adauga la supa si se mai fierbe un sfert de ora.
Alte retete culinare recomandate
Ciorba de perisoare
Ciorba de varza
Ciorba de peste
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...
Chec "Zebra"Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii