Se fierbe apa cu sarea, inainte de a da in clocot se adauga shoiul ( vinul rosul sau sos soia) si lingurita de vegeta. Se lasa sa dea in clocot 2 minu
Se fierbe apa cu sarea, inainte de a da in clocot se adauga shoiul ( vinul rosul sau sos soia) si lingurita de vegeta. Se lasa sa dea in clocot 2 minute dupa care se adauga ceapa rasa pe razatoare "pestisori" ( sau taiata cat se poate de subtire ). Se lasa 2 minute la foc potrivit fara capac. Separat se bat ouale. Se adauga in supa amestecand continuu. Focul se stinge si supa este gata.
Supa contine 20 calorii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii