Se fierbe apa cu sarea, inainte de a da in clocot se adauga shoiul ( vinul rosul sau sos soia) si lingurita de vegeta. Se lasa sa dea in clocot 2 minu
Se fierbe apa cu sarea, inainte de a da in clocot se adauga shoiul ( vinul rosul sau sos soia) si lingurita de vegeta. Se lasa sa dea in clocot 2 minute dupa care se adauga ceapa rasa pe razatoare "pestisori" ( sau taiata cat se poate de subtire ). Se lasa 2 minute la foc potrivit fara capac. Separat se bat ouale. Se adauga in supa amestecand continuu. Focul se stinge si supa este gata.
Supa contine 20 calorii.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii