Supe de carne

Supa vieneza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura,

ingrediente

   o lingura boia
   500 gr. carne
   500 gr. cartofi
   5 buc. ceapa
   o lingura faina
   2-3 oase
   piper
   sare
   80 gr. untura
   2 catei de usturoi

mod de preparare

Oasele se fierb in apa rece, se strecoara supa care se sareaza si se lasa sa mai fiarba aproape o ora; se taie cepele pestisori, se auresc in untura, presarind si boiaua. Se stinge cu 4 cesti de supa, apoi se lasa sa fiarba citeva clocote si se da totul prin sita. In acest amestec pasat se pun bucatele de carne, usturoiul si chimenul pisate, sarea, piperul si se lasa totul sa fiarba pina ce carnea devine moale. Faina se dizolva cu putina supa, se toarna peste carne si se mai adauga 5 cesti de supa de oase. Ultimii vor fi pusi in supa cartofii, taiati cubulete.
Incearca si Egg drop soup
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vieneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite