Rulada de muschiulet de porc cu bacon si prune afumate

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschiulet de porc – 2 buc
  • bacon – 4 felii
  • prune afumate – 1214 buc
  • amestec rasnita barbecue (cu sare inclusa) – 2 linguri
  • unt – 30 g
  • ulei – 2 linguri
  • apa – 200 ml

Mod de preparare

• fasonati si sectionati pe jumatate cele 2 bucati de muschiulet (fara sa le despicati de tot)
• asezonati bine cu amestec barbecue si la interior si la exterior
• asezati cate 2 felii de bacon si cca 6-7 prune peste
• rulati, strangeti bine si legati cu papiota culinara
• infasurati bucatile de muschiulet in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu
• asezati-le in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital si adaugati si apa
• setati pe modul de gatire High si timpul de 2,5 ore
• scoateti-le din folii, incingeti o tigaie grill si adaugati unt si ulei
• dati-le culoare pe fiecare parte, pana devin brun aurii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci