Supa crema de cartof cu menta, lapte de cocos si foaie de placinta este o mancare usoara, care se pregateste imediat.
Curata cartofii, taie-i cuburi impreuna cu telina si pune-le la fiert;
Odata fierte, scurge apa intr-un castron;
Paseaza bine cartofii si telina cu un zdrobitor;
Adauga lapte de cocos, usturoi copt, si frunzele de menta si blendeaza cu ajutorul unui blender vertical (completeaza cu lichid din care au fiert legumele daca doresti o consistenta mai apoasa);
Potriveste bine de sare si piper;
Pune supa in 2 boluri termorezistente;
Amesteca uleiul de masline cu turmericul;
Unge fiecare foaie de placinta in parte si aplica cca 4 foi suprapuse peste fiecare castron de supa;
Presara susan pe deasupra si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 200 de grade pana se rumenesc.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii