Mancare vegana

Reteta Supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 16-02-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)"
 

ingrediente

4 portii

   fasole congelata - 250 g
   spanac congelat - 250 g
   sparanghel - 200 g
   usturoi copt - 1 catel
   bautura din lapte de cocos - 200300 ml
   sare (optional) - dupa gust

mod de preparare

• curata sparanghelul
• pune apa la fiert, iar cand aceasta a inceput sa clocoteasca adauga fasolea
• dupa cca 15 min, adauga spanacul congelat si sparanghelul
• lasa-le cateva minute, dupa care scurge apa intr-un bol
• pune usturoiul copt peste legume
• cu ajutorul blenderului Breville Hand blender paseaza totul bine, adaugand treptat bautura din lapte de cocos
• daca doresti ca supa sa fie mai lichida, poti pune putina apa din cea in care au fiert legumele
• potriveste de sare (optional)

Pofta buna!
Incearca si Chipsuri de radacinoase - Reteta Video
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde, spanac, sparanghel si lapte de cocos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancare vegana

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.