Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa...
Oua fierte cleioase
Se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa...
Supa din legume de vara
Carnea se taie in bucatele mici, patrate, iar ceapa pestisori si se pun impreuna la prajit, intr-o cratita cu untura incinsa....
Porkolt
Se taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pina se fragezeste. Se scoate si se...
Snitele aburite cu cartofi
Se tau vinetele in felii rotunde, groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg. Se prajesc in ulei incins...
Salata de vinete prajite
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane