Ingredientele se toarna peste gheata pregatita in pahar tip old fashioned, se amesteca cu lingura de bar.
Coctail de cafeaIngredientele se sgita cu gheata in shaker si se strecoara in pahar de cocreil. Se serveste decorat cu rondele de limeta.
Coctail DaiquiriZaharul cubic se asaza in paharul de sampanie racit in prealabil, se stropeste cu Angostura Bitter, se completeaza cu...
Coctail ChampagneLimeta se preseaza in paharul clientului, se toarna ingredientele, se completeaza paharul cu gheata pisata, se adauga zaharul...
Coctail CaipirinhaIngredientele se toarna in pahar, se amesteca cu cuburi de gheata, se strecoara in pahar de cocteil racit in prealabil.
Coctail cu suc de portocaleCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.