Framantam ingredientele pentru aluat intr-un vas, presaram faina pe o suprafata si coacem 3 foi. Fierbem budinca si dupa...
Prajitura Felie cu rosii
Framantam faina cu untul, sarea, smantana si oul, lasam la odihna la rece o ora. Apoi intindem aluatul si formam pogaci,...
Cornulete umplute
Coacem un piscot din 10 oua. Batem spuma 10 oua cu 10 linguri de zahar. Amestecam 9 linguri de faina cu 1 lingura de praf de...
Tort cu ciocolata si castane
Batem spuma 4 galbenusuri cu 15 dkg unt sau margarina, adaugam 3 dkg de drojdie inmuiata in putin lapte, 30 dkg de faina si...
Placinta usoara cu branza
Amestecam ingredientele si le framantam. Intindem aluatul si il impaturim in 4. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si...
Pogaci cu branza
Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca....
Prajitura cu smantana si fructe
Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt, zaharul...
Prajitura Negresa
Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma...
Felii papagal
Amestecam faina, zaharul pudra, margarina, praful de copt, galbenusurile cu putina smantana si impartim aluatul obtinut in 3...
Cremes Kapos
Amestecam budinca de vanilie cu laptele si zaharul, o fierbem si o racim. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, zaharul...
Prajitura Crater
Incalzim cuptorul la 225-250 de grade C si ungem cu ulei formele de briose. Amestecam faina, zaharul, praful de copt, albusul...
Briose cu stafide
Framantam din ingrediente un aluat elastic. Il impartim in 2 parti. Intindem o parte. O punem intr-o tava captusita cu hartie...
Patratel cu castane
Fierbem laptele cu budinca, zaharul si galbenusurile. Dupa racire, turnam jumatate peste piscot si acoperim cu un pachet de...
Prajitura cu vanilie
Framantam faina, margarina, oul, zaharul si bicarboantul de amoniu inmuiat in lapte si impartim amestecul in 2 parti, adaugam...
Prajitura cu rom si visine
Framantam ingredientele pentru aluat si il intindem la 3-4 cm grosime. Formam pogaci de 8 cm in diametru si le punem in forme...
Cosulete cu branza
Batem spuma untul cu zaharul pudra si adaugam galbenusurile unul cate unul. Batem spuma albusurile, le adaugam la...
Piscot picant cu unt
Spalam capsunile, indepartam frunzele si le scurgem. Punem deoparte 4-5 bucati pentru decor. Amestecam bine smantana si...
Tort de capsuni cu crema de smantana
Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar, apoi adaugam 3 galbenusuri si praful de copt amestecat cu 2 pachete de budinca....
Felie cu frisca
Amestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural...
Biscuiti de malai
Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar (incorporam incet zaharul). Adaugam 3 galbenusuri si 2 pachete de praf de budinca...
Rulou de piscot colorat
Framantam faina cu praful de copt, ouale, untura si zaharul, intindem aluatul la un deget grosime si il punem intr-o tava,...
Placinta Szeged
Batem spuma albusurile. Amestecam bine restul ingredientelor si incorporam spuma. Cocem intr-o tava unsa cu unt si presarata...
Prajitura cu branza SzegedReteta de placinta cu mere se potriveste oricarui anotimp, este delicioasa, ti se topeste in gura, si este potrivita si...
Placinta cu mere aromata
Amestecam faina cu sarea si adaugam zaharul si drojdia inmuiata in lapte, uleiul si galbenusurile. Aluatul nu trebuie lasat...
Cornulete umplute cu cascaval
Oparim migdalele si le curatam de coaja, le uscam intr-o tava captusita cu un servet de hartie. Pentru aluat, batem spuma...
Tort suedez cu migdale

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane