Rulou de piscot colorat

Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar (incorporam incet zaharul). Adaugam 3 galbenusuri si 2 pachete de praf de budinca de ciocolata. Coacem intr-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 22 dkg zahar
  • 2 pachete praf de budinca de ciocolata
  • 2 pachete praf de budinca de vanilie
  • Pentru crema:
  • 6 dl lapte
  • 35 dkg unt
  • 25 dkg zahar pudra
  • 1 pachet praf de budinca de capsuni
  • 1 pachet praf de budinca de cacao
  • 4 linguri zahar

Mod de preparare

Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar (incorporam incet zaharul). Adaugam 3 galbenusuri si 2 pachete de praf de budinca de ciocolata. Coacem intr-o tava de marime medie si rulam aluatul rasturnat pe un servet de bucatarie ud si il lasam sa se raceasca. Preparam in acelasi mod piscotul cu budinca de vanilie. Amestecam untul cu zaharul pudra. Amestecam praful de budinca de capsuni cu 2 linguri de zahar, apoi cu 3 dl de lapte si fierbem, racim complet amestecul. Preparam la fel amestecul cu budinca de cacao. Desfacem piscotul cu cacao racit si il ungem cu crema de capsuni, acoperim cu piscotul galben si ungem cu crema de cacao. Cu ajutorul unui servet de bucatarie rulam prajitura. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete de dulciuri

Mere coapte cu miere

Prajitura visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc