Se folosesc grepuri galbene, sa nu fie dulci , se taie in doua si se scoate miezul cu grija ca sa ramana jumatate de coaja...
Grep umplut cu tonSe spala si se curata dovleceii, se taie in jumatati pe lungime si se scobesc de miez. Se calesc 2 minute,in putin ulei,...
Dovlecei umpluti - fara carneSe spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca...
Cruditati de sezonSe fierb ciupercile in apa cu sare cam 15 min. se scurg si se pun intr-o salatiera. Se prepara o marinata din sucul de la o...
Salata de ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.