Se freaca separat ingredientele foarte bine. Mai intai punem carnea, o treime din unt, putin piper, galbenusurile, mustar,...
Rulada receSe freaca margarina, se adauga branza de vaci bine framantata si bicarbonatul. Se pune pe foc intr-un vas de tuci, se...
Branza topitaMustarul si zaharul se freaca bine. Se pun toate ingredientele intr-o cratita pe foc. Totul se fierbe 15 minute si se pune...
Sos picant - ketchupSe taie rosiile si se dau prin separator. Se spala zarzavatul, se taie bucati, se pune tot la fiert pina se desprinde de pe...
Sos pentru fripturaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.