Se spala legumele, se taie fisii salata verde si ardeiul gras, castravetii si rosiile se taie rondele, ouale fierte se taie...
Salata bulgareasca
Se fierbe separat pieptul de pui, se lasa la descongelat legumele, ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete....
Salata mexicana
Se opareste ciolanul in putina apa cu sare. In oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza spalata si tocata...
Bors de varza cu ciolan afumat
Dupa ce s-a spalat bine ficatul se lasa la scurs. Separat, se calesc in untedelemn ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul...
Ficatei de pasare cu legume
Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si...
Rulouri de porc umplute
Se fac forme de clatite . Separat pieptul de pui se fierbe, apoi se caleste cu ceapa si ciupercile in putin untedelemn, se...
Clatite cu pui
Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica...
Friptura de miel impanat
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane