dumitrache tania emilia - Rețete

Paste cu branza de vaci si telemea
Aperitive cu branza

Paste cu branza de vaci si telemea

Pastele cu branza de vaci si telemea este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se pune pe foc o oala...

Paste cu branza de vaci si telemea
Sarmale cu ciuperci si migdale
Mancaruri de post

Sarmale cu ciuperci si migdale

Sarmalele cu ciuperci si migdale este o mancare de post delicioasa. Se va curata cele 6 cepe si cei 3 morcovi , ceapa o taiem...

Sarmale cu ciuperci si migdale
Chiftelute frigarui
Aperitive cu carne

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Chiftelute frigarui
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc