Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tav
Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine.
Se tapeteaza o tava (33x23 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 190 gradeC pentru 15 minute.
Se rastoarna aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apa si se ruleaza usor.
Se lasa asa pana se raceste complet aluatul.
Se freaca crema de branza cu sare si piper.
Se adauga si cubuletele de ardei gras si se omogenizeaza si cu uleiul de masline.
Se desface cu grija alutul si se intinde umplutura.
Se ruleaza la loc cu grija.
Rulada se da la rece pana se taie si se serveste.
Reteta Rulada de spanac cu crema de branza si ardei rosu a fost propusa de aliza
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalUn an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...
Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii