Ciuperci pane
Deschis de
NELA
, Oct 10 2004 02:50 PM
9 răspunsuri la acest topic
Postat 10 October 2004 - 02:50 PM
Buna tuturor,
Am si eu (iarasi) o intrebare. Cand voi faceti ciuperci pane, ce fel de ciuperci folositi? Le fierbeti inainte sau nu? Se pot face pane si ciupercile micute albe champinion sau nu? Am cumparat trei cutii de ciuperci proaspete si mai am una. Din doua am facut ciulama cu mamaliguta si vreau sa o folosesc si pe a treia dar nu am nici o idee ce sa fac si m-am gandit la ciuperci pane. Poate imi dati voi vreo idee cum sa le fac pe astea pane. Multumesc si o zi buna tuturor. Nela
Am si eu (iarasi) o intrebare. Cand voi faceti ciuperci pane, ce fel de ciuperci folositi? Le fierbeti inainte sau nu? Se pot face pane si ciupercile micute albe champinion sau nu? Am cumparat trei cutii de ciuperci proaspete si mai am una. Din doua am facut ciulama cu mamaliguta si vreau sa o folosesc si pe a treia dar nu am nici o idee ce sa fac si m-am gandit la ciuperci pane. Poate imi dati voi vreo idee cum sa le fac pe astea pane. Multumesc si o zi buna tuturor. Nela
Postat 10 October 2004 - 03:00 PM
eu,fac asa:
ciuperci albe (champignons) ,le tai codita,le dau prin faina,dupa aceea prin ou si pesmetul acela pentru pane..si le prajesc..gata!!
Nu, le fierb înainte!!
astea sînt ciupercile
si asta e pesmetul de pane(se poate face din chifle/Baguette pîine alba vechi/uscate..se maruntesc ,sau se macina foarte marunt/fin
ciuperci albe (champignons) ,le tai codita,le dau prin faina,dupa aceea prin ou si pesmetul acela pentru pane..si le prajesc..gata!!

Nu, le fierb înainte!!
astea sînt ciupercile

si asta e pesmetul de pane(se poate face din chifle/Baguette pîine alba vechi/uscate..se maruntesc ,sau se macina foarte marunt/fin

Postat 10 October 2004 - 03:07 PM
QUOTE(NELA)
Multumesc Maya, asa m-am gandit si eu sa le fac dar nu prea eram sigura. Inca o data multumes mult.Nela
cu placere

si sa stii ca ies moi înauntru.Am mîncat facute de altcineva ciuperci pane,dar fierte înainte si sa stii ca nu erau asa gustoase si erau asa moi înauntru(putin fleshcaite)
si înca ceva..în pesmetul ala am pus si vreo 2 linguri de parmezan,da o aroma foarte buna ciupercilor

Postat 10 October 2004 - 03:58 PM
Draga Maya,
Am facut ciupercile si au iesit nemaipomenit de bune, moi inauntru dar nu flescaite, eu am folosit pesmet italian cu parmezan si frunze inauntru . Imi plac la nebunie si sotului si copiilor le plac asa ca m-ai salvat de acuma am un breakfast pe cinste. Inca o data multumesc .
Am facut ciupercile si au iesit nemaipomenit de bune, moi inauntru dar nu flescaite, eu am folosit pesmet italian cu parmezan si frunze inauntru . Imi plac la nebunie si sotului si copiilor le plac asa ca m-ai salvat de acuma am un breakfast pe cinste. Inca o data multumesc .
Postat 11 October 2004 - 08:06 AM
Cand vei cumpara ciuperci Pleurotus, iti recomand niste pane-uri mai deosebite: se taie coditele, se ung ciupercile (partea interioara a palariei) cu un strat subtire de branza topita, apoi se lipeste cu o bucata de carne (de aceeasi marime ca si ciuperca) batuta ca pentru snitele...Eu prefer pieptul de pui, dar poti folosi orice carne vrei tu.
In rest, stii: ungi "sandwich-ul" cu amestecul de oua, faina, condimente...
In rest, stii: ungi "sandwich-ul" cu amestecul de oua, faina, condimente...
Postat 18 October 2004 - 01:59 PM
Si eu fac ciuperci ne plac foarte mult. le curat le tai coditelele le scobesc si fac o umplutura codite tocate cu verdeata cu unt si cascaval sau parmezan (ca voi aveti parmezan) amestecate bine cu piper sare si ce mai vreti voi le pun la cuptor si apoi le manancam. Poti sa le mai umpli si cu carne tocata codite de ciuperci calite bine cu ceapa amestecate tot asa cu parmezan sau cascaval ras verdeatat sare piper. Cele pleurotos intr-adevar le fac pane pentru mine si baiat le fac in pesment iar pestru sot in faina.
Roxana Anca
Roxana Anca
Postat 18 October 2004 - 04:13 PM
eu,fac asa:
Baga si niste usturoi si nu mai da prin pesmet si sa vezi cum iese. Si daca n-o fi bun, imi tai mie... ciupercile

Răspunde la acest topic

0 utilizatori citesc acest topic
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi