Ciorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara, potrivita in orice moment al zilei.
Legumele se spala bine,apoi se curata de coaja sau cotor .
Dovleceii,rosiile si ardeiul se taie cubulete,ceapa se taie rondele subtiri,iar morcovul se rade.
Intr-o oala de 2 litri,calim usor in ulei ceapa,morcovul si ardeiul capia .
Adaugam apa si cubuletele de dovlecei si lasam sa fiarba cca 15 min.
Adaugam orezul spalat si cubuletele de rosii si lasam sa fiarba pana infloreste orezul.
Dam gust cu Vegeta si piper macinat.
Adaugam borsul,lasam sa dea in clocot,apoi stingem focul si presaram peste ciorbita patrunjelul taiat marunt.
STEW si RICE/PASTA sunt functile pe care le consider interesante in prepararea mancarurilor!
Ciorba de dovlecei cu multe legume se poate servi si calda si rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde"Bunatati pentru Craciun" M-am inspirat de la Mitnita
Desert cozonac BabkaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii