Am facut o compozitie de chou (eclere): 250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se ad
Am facut o compozitie de chou (eclere):
250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga 250g faina , se amesteca, se lasa la racit si se inorporeaza 6 oua unu cate unu.
Am executat o inima si niste gogosele si le-am "lipit" cu zahar ars, gogoselele le-am umplut cu o crema caramel, crema cu care am umplut si interiorul inimioarei.
Peste crema am pus piersici din compot, am ornat cu frisca si cel mai important cu un catel si o pisica imbratishati.
Pofta buna!
Reteta Tort de Valentine's day a fost propusa de elena alina 39176 pe forum culinar.ro
Alte retete de sarbatori gasiti aici:
Dobos in stil italian,
Tort Magic Moments,
Prajitura Victoria, cu nuca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii