Se unge un vas cu ulei, se pune carnea, se sareaza si se pipereaza, se pune un strat de ardei, apoi unul de rosii si iar se sareaza deasupra, se pune
Se unge un vas cu ulei, se pune carnea, se sareaza si se pipereaza, se pune un strat de ardei, apoi unul de rosii si iar se sareaza deasupra, se pune untul si usturoiul.
Se pune la cuptor 40-45 minute la 180 de grade.
Se serveste cu un fel de paste cous-cous. Reteta Friptura de vita la cuptor a fost propusa de Alis
Alte retete: Friptura cu sos alb si sfecla rosie caramelizata; Friptura de miel coroana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii