Sari la conținut

Poză

Ciorba de varza de bruxelles


6 răspunsuri la acest topic

#1 Misha

Misha

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 29 March 2010 - 10:17 PM

am facut o ciorbitza mai buna decat ma asteptam sa iasa si mam gandit sa pozez ca poate inspir pe cineva ...
asa caaa....

ingrediente:
aprox 1 kg varza de bruxelles
2 morcovi
1 patrunjel mare
1 pastarnac mare
1 felie de aprox 2 cm dintro telina mare
cam 10 cm dintrun praz
o cescuta de orez
o ceasca de smantana
un galbenus
patrunjel frunze (eu congelat)
sare,piper
putin ulei

se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra
patrunjelul se scoate sa se decongeleze
se pun la calit zarzavaturile
cand sau inmuiat putin se pune prazul

Imagini atașate

  • DSC00419.JPG
  • DSC00420.JPG
  • DSC00421.JPG
  • DSC00422.JPG
  • DSC00423.JPG
  • DSC00428.JPG
  • DSC00429.JPG


#2 Misha

Misha

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 29 March 2010 - 10:20 PM

zarzavaturile si prazul se amesteca putin si se pune varza
apoi se toarna apa si se pune orezul
cand sa fiert orezul se pune sare si piper
se amesteca galbenusul si smantana apoi se adauga zeama de la ciorba pt a se tempera
se stinge focul si se toarna amestecul de smantana

Imagini atașate

  • DSC00435.JPG
  • DSC00436.JPG
  • DSC00437.JPG
  • DSC00438.JPG
  • DSC00439.JPG
  • DSC00441.JPG


#3 Misha

Misha

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 29 March 2010 - 10:21 PM

se pune patrunjelul,se lasa 10 min cu capacul pe oala apoi se serveste
se poate pune si putin suc de lamaie sau otet,dupa preferinta
pofta buna

Imagini atașate

  • DSC00442.JPG
  • DSC00444.JPG
  • DSC00445.JPG


#4 carmaw

carmaw

    Academic Chef

  • Membri
  • 1426 posturi
  • Gender:Female
  • Location:pe ici pe colo

Postat 30 March 2010 - 01:44 AM

eu varza de bruxelles o albeam si o trageam in unt ...mai puneam si ceva mustar a l ancienne....alaturi de cartodi fierti trasi si ei in unt linga un cotlet waw ce bune.......
CE GUST ARE CIORBITA nu e putin amaruie,,????

#5 Misha

Misha

    Master of disaster

  • Membri
  • 2221 posturi
  • Gender:Female
  • Location:tasha's world
  • Interests:foto<br />pictura<br />desen liber<br />confectionare de bijuterii<br />

Postat 30 March 2010 - 03:24 PM

CITAT(carmaw @ Mar 30 2010, 01:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
eu varza de bruxelles o albeam si o trageam in unt ...mai puneam si ceva mustar a l ancienne....alaturi de cartodi fierti trasi si ei in unt linga un cotlet waw ce bune.......
CE GUST ARE CIORBITA nu e putin amaruie,,????

ciorbitza nu e amaruie deloc
aduce a ciorba a la grec de pui cu un finut iz de varza,mie imi place

#6 Aninita

Aninita

    Master of disaster

  • Membri
  • 3164 posturi

Postat 30 March 2010 - 04:07 PM

Ce idee!!!!!!!

#7 little coffee

little coffee

    Master of disaster

  • Membri
  • 8748 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 30 March 2010 - 04:31 PM

Si mie imi place!! biggrin.gif
"Iubesc pisicile pentru ca ma simt bine in casa mea; si incetul cu incetul, acestea devin sufletul sau vizibil"- Jean Cocteau



Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi