Humus reţetă • fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu• strecurati-l si puneti-l asa
• fierbeti nautul cu 1 lingurita de sare si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
• strecurati-l si puneti-l asa cum este, fierbinte, intr-un blender performant
• coaceti usturoiul in cuptor sau pe o plita
• coaceti ardeii grasi in cuptor
• scoateti-i si puneti deasupra cateva straturi de folie de plastic, pentru a putea crea un condens si pentru a putea curata ardeii cu mai mare usurinta, fara a pierde aroma acestora
• odata curatati taiati-i in bucati mai mici
• adaugati gheata, curry verde, chimionul, ardeii copti, piperul alb, sarea, usturoiul copt, zeama de lamaie, pasta de susan si uleiul de masline extravirgin si mixati in atasamentul de blender al robotului multifunctional Ankarsrum
• odata facuta pasta compozitia, adaugati gheata si mixati din nou pana aceasta s-a incorporat definitiv in preparat – gheata va face humusul sa fie mai pufos
• serviti cu lipie de casa.
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIn fiecare an, in copilarie, mama le facea pentru Mos Craciun!
Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii