Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul,
Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius. Se topeste ciocolata pe aburi. Piureul de castane se amesteca cu untul, galbenusurile, putina sare, zaharul, gemul, esenta de rom si ciocolata topita. Albusurile se bat spuma, aprox. o treime din ea se adauga la aluat, asa devine putin mai fluida, dupa care, cu grija, se adauga si spuma ramasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne peste pasta de ciocolata si castane, dupa care se amesteca usor. Intreg aluatul se toarna intr-o tava speciala pentru briose ( 12 adancituri) si se baga la cuptor pentru 30 de minute. Nu trebuie sa se rumeneasca foarte bine, deoarece asa vor fi prea uscate.
Alte retete dulciuri recomandate Ciocolata de casa Spuma de capsuni Tarta cu visine
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii