Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Mixam untura cu zaharul, apoi adaugam smantana. Incorporam ouale, unul cate unul, apoi praful de copt si coaja rasa de lamaie. Cernem faina, o punem treptat, pana obtinem un aluat omogen si foarte fraged. Presaram faina pe masa de lucru, rupem o bucata de aluat si intindem o foaie potrivit de subtire. Cu o rotita zimtata, taiem patratele, punem cate o lingurita de gem si rulam cornulete. Procedam la fel pana terminam tot aluatul. Ungem o tava cu margarina, o tapetam cu hartie de copt, asezam cornuletele cu putin spatiu intre ele. Incingem cuptorul, punem cornuletele, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc usor. Le scoatem cand sunt gata, le tavalim prin zahar pudra cat sunt calde. Din aceasta compozitie ies doua tavi mari de cornulete. Sa aveti pofta si aveti grija sa mancati cateva, daca aveti pofticiosi prin casa, e posibil sa nu mai gasiti nimic a doua zi :D Se pastreaza intr-un bol, acoperite cu folie alimentara.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si stevieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii