blat: se bat albusurile spuma,se bat apoi cu zaharul si se adauga pe rand galbenusele,faina,praful de copt si coaja de lamaie rasa. Se coace intr-o ta
blat: se bat albusurile spuma,se bat apoi cu zaharul si se adauga pe rand galbenusele,faina,praful de copt si coaja de lamaie rasa. Se coace intr-o tava tapetata.
crema: se amesteca intr-o cratita zaharul cu galbenusul si 1 ou,apoi se adauga apa,sucul si coaja de lamaie si amidonul. Se fierbe la foc potrivit amestecand cu telul pana se ingroasa. Se ia de pe foc.
sirop:se fierb toate ingredientele.
asamblare: se taie blatul in 2 ,se insiropeaza si se umple cu crema.
Se poate decora cu zahar pudra si felii de lamaie sau frisca.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii