Budinca de taitei cu branza dulce este un desert delicios. Pentru a pregati aceasta budinca trebuie mai intai se fierbeti pastele.
Budinca de taitei cu branza dulce este un desert delicios. Mai intai ne ocupam de taitei sau de paste. Pentru un plus de gust eu am fiert taiteii in lapte cu o lingura de zahar si esenta de vanilie, dar dupa preferinta se pot fierbe si clasic in apa conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-un vas amestecam ouale cu zaharul pana la omogenizare
Se adauga celelalte ingrediente: iaurtul, branza dulce, esenta vanilie, coaja rasa de lamaie si omogenizam
Adaugam taitetii scursi si amestecam
Ungem cu unt un vas yena, punem compozitia si apoi introducem la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 45min-1h in functie de cuptor pana cand se rumeneste frumos pe margini
Budinca de taitei cu branza dulce se serveste calda sau rece ca desert dupa masa de pranz sau ca gustare intre mese. Dupa preferinta se pot adauga stafide in compozitie. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-Bebe.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si stevieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii