Pui cu ciuperci si cartofi este o mancare delicioasa si simpla de preparat. Pentru aceasta reteta de mancare cu carne puteti folosi piept sau pulpe de pui.
Pui cu ciuperci si cartofi este o mancare delicioasa si simpla de preparat. Puiul se spala si se portioneaza in bucati de marimea dorita.Ciupercile se spala,se taie in patru si se pun pe foc intr-o tigaie cu putin ulei.Intre timp curatam ceapa,o taiem joulien si o punem in vasul in care gatim,curatam usturoiul,il tocam si-l punem in vas,se iau cartofii se curata, se spala, se taie bastonase de cca 2 cm grosime si se adauga in vas.
Cand ciupercile s-au gatit partial(nu mai au nici un pic din zeama care o lasa)le punem si pe aceastea in vas.
Punem sare, piper, ulei dupa gust si amestecam bine.Deasupra se pun bucatile de pui date cu sare si piper.
Dam totul la cuptor pt cca 60-70 de min(sau pana se rumenesc).Inainte cu 10-15 min sa fie gata se adauga vinul.Deliciosi pt papaciosi.:)
Pui cu ciuperci si cartofi se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul cuinar Retete a la Miki.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii