Spaghetti al pomodoro este un fel de baza din bucataria italiana, raspandit peste tot in lume. Pastele cu sos de rosii si busuioc se pot prepara cu orice fel de paste.
Taiati ceapa fin si caliit-o la foc mic cu 4-5 linguri de ulei, pana capata o culoare aurie. Adaugati apoi rosiile, usturioul si frunzele de busuioc, date impreuna prin blender inainte. Fierbeti sosul la foc mic aproximativ 40 de minute pana se ingroasa si asezonati dupa gust. Fierbeti pastele dupa indicatiile de pe ambalaj, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.
Scurgeti de apa, amestecati cu sos si serviti cu parmezan ras.
Pastele cu sos de rosii si busuioc se servesc calde cu parmezan ras deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPe 2 martie sora mea cea mica Minodora , implineste niste anisori, asa ca m-am gandit sa o impresionez sau nu, ca e pestoaica...
Desert tort Primavara -MinodoraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii