Se parlesc pulpele, se spala, se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia, marar uscat.Se ase
Se parlesc pulpele, se spala, se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia, marar uscat.Se aseaza intr-un vas impreuna cu cartofii taiati cubulete pe care i-am stropit cu putin ulei si i-am condimentat si pe ei. Se adauga putina apa, o ceasa de vin si se da la cuptor pana cand totul este frumos rumenit.
Se servesc calde .
Se serveste cald. Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPrima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii