Azi o sa te invat sa pregatesti o salata pe baza de iaurt si sfecla, ce poate fi consumata atat ca garnitura pentru carne, dar si alaturi de cateva felii de paine crocanta, lipie sau chipsuri. Este vorba de-o salata Iraniana, foarte similara cu binecunoscuta Tsatsiki.
Taie castravetii in 4 si scoate-le miezul (caci acesta retine foarte multa apa).
Toaca marunt castravetii sau da-i pe razatoare si stoarce-i bine de tot. Daca ti se pare dificil poti folosi si o bucata de tifon.
Procedeaza la fel cu sfecla, insa de-aceasta data iti sugerez sa folosesti niste manusi, pentru a evita sa te murdaresti pe maini.
Eu am folosesc un amestec de iaurt de oaie si bivolita, pe care l-am lasat cca 2 ore la scurs intr-o sita foarte fina.
Adauga toate ingredientele intr-un blender si blendeaza pana obtii o pasta omogena, de culoare roz.
Pune-o intr-un castron si las-o la frigider.
Se serveste rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCand au trecut habar nu am, dar ne-am trezit cu ditamai flacaul...La multi ani, Cristian ! Sa-ti fie viata presarata cu...
Desert tort Leone 22Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii