Supa crema de conopida este o reteta foarte rapida si la baza ei stau urmatoarele ingrediente: supa de legume, conopida, cartofi, ceapa, ulei, coriandru, sare si piper.
Supa de conopida este o supa foarte cremoasa, un pic dulce- corioandrul ii da un parfum aparte. Cu un decor mai stilizat, este o crema care poate sa fie servita si la o masa mai speciala.
In prima faza trebuie sa pui apa la fiert iar cand fierbe se pune cubuletul cu gust de legume si se mai lasa 5-10 min. Conopida se spala bine apoi se rupe buchetele. Cartofii la fel, ii taiem cubulete ca sa se patrunda repede.
In cele 2 linguri de ulei calesti putin ceapa taiata felii, apoi adaugi conopida, laptele, supa. Se fierbe totul primele minute la foc mai mare, apoi la foc mic, circa 20 min. Se paseaza cu mixerul vertical si se repune oala pe foc, adaugand si smantana.
Amesteci si mai lasi 2 min. Intr-o tigaie prajesti feliute de cabanos sau chorizo, coriandru il toci marunt si decorezi farfuriile.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii