Pentru siropul de visine se curata de codite, 1,500 kg de visine si se pun sa fiarba cu 1/4 de litru de apa. Cand visinile au inceput sa plezneasca, se pun intr-un tifon.
Pentru siropul de visine se curata de codite, 1,500 kg de visine si se pun sa fiarba cu 1/4 de litru de apa. Cand visinile au inceput sa plezneasca, se pun intr-un tifon ca sa se scurga zeama. Dupa ce s-au scurs bine, se lasa zeama catva timp sa se limpezeasca. Se pun apoi la fiert in tingire cantitati egale de zeama si de zahar si putina zeama de lamaie. Dupa ce s-a topit zaharul, se fierbe la foc iute si se leaga, luand spuma de cate ori este necesar. Zeama pentru sirop se poate pregati de asemenea la fel ca pentru siropul de fragi.
Siropul de visine se toarna cald in sticle.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.