Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mi
Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mic, cam 10 minute. Se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca.
Feliile de brinza se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, sub grill, pina se rumenesc.
Se servesc cu dulceatza de zmeura.
**** Zmeura o puteti inlocui cu capsuni.
Reteta propusa de Austriaca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa