Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare. Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia cel
Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare.
Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia celor patru feluri de branza nu conteaza, se pun dupa preferinte (se pot folosi resturile din frigider).
Intr-un vas rezistent la caldura se pun in straturi succesive clatitele si amestecul de branza, deasupra sa ramana o clatita.
Se baga in cuptorul incalzit si se lasa aproximativ 15 minute.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj