Rulada de cascaval cu sunca presata

Daca vrei sa alegi aperitive gustoase, pregateste rulada cu sunca. Aceasta reteta este usor de preparat.

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200-250 g sunca presata
  • 3 oua fierte(tari)
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei de ustroi
  • 125 g unt
  • 150 brînza topita
  • patrunjel verde tocat foarte marunt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Daca vrei sa alegi aperitive gustoase, pregateste rulada cu sunca. Aceasta reteta este usor de preparat. Sunca presata, ceapa, ustroiul, ouale fierte si patrunjelul, toate tocate marunt, se pun intr-un vas mai mare. Se adauga untul si branza topita(la temperatura camerei, taiat cubulete) si se amesteca bine toate componentele. Se pune apa la fiert într-o oala, cand aceasta clocoteste, se introduce bucata de cascaval în apa. Se ia oala de pe foc, se acopera cu un capac si se lasa sa se topeasca cascavalul, aproximativ 20 de minute (depinde de felul cascavalului si grosimea lui). Cand cascavalul este moale, se scurge apa din oala, iar acesta se întinde o foaie(40x50 aprox.) cat este cald, cu sucitorul, pe masa de lucru. Aceasta foaie se unge cu pasta de mai sus. Se roleaza si se da la rece, timp de 2-3 ore. Se taie feliute de 5-7 milimetri grosime.


Se serveste ca aperitiv, acompaniat de legume proaspete.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...