Ardei conservati pentru umplut

Ardeii se spala si se curata de seminte si cotor. Se adauga in fiecare ardei cate o lingurita de sare amestecata cu zahar. Se pun apoi ardeii intr-un

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei
  • zahar si sare in parti egale

Mod de preparare

Ardeii se spala si se curata de seminte si cotor. Se adauga in fiecare ardei cate o lingurita de sare amestecata cu zahar. Se pun apoi ardeii intr-un vas mare si se lasa sa stea asa aproximativ 24 ore. Se pun in borcane si se toarna peste ei zeama ce au lasat-o. Se acopera borcanul si se lasa in loc racoros.


Se pot umple cu varza sau conopida, iar apoi se servesc la mancarurile cu carne.

Alte retete:

Turta dulce Ciuperci la cuptor Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca