Ardeii se spala si se curata de seminte si cotor. Se adauga in fiecare ardei cate o lingurita de sare amestecata cu zahar. Se pun apoi ardeii intr-un
Ardeii se spala si se curata de seminte si cotor. Se adauga in fiecare ardei cate o lingurita de sare amestecata cu zahar. Se pun apoi ardeii intr-un vas mare si se lasa sa stea asa aproximativ 24 ore. Se pun in borcane si se toarna peste ei zeama ce au lasat-o. Se acopera borcanul si se lasa in loc racoros.
Se pot umple cu varza sau conopida, iar apoi se servesc la mancarurile cu carne.
Alte retete:
Turta dulce Ciuperci la cuptor Rulada de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa