Se curata hreanul, se spala si se taie in rondele mici si fasii lungi. Se curata ardeii de cotoare, se apala si se pun cate 6-8 rondele de hrean in f
Se curata hreanul, se spala si se taie in rondele mici si fasii lungi. Se curata ardeii de cotoare, se apala si se pun cate 6-8 rondele de hrean in fiecare ardei. Se asaza jumatat din hreanul taiat fasii pe fundul unui borcan mare, apioi ardeiul. Se completeaza cu hreanul, apoi cu frunzele de hrean. Separat se clocotesc 3 l de apa, fara sare, care se toarna peste ardei. Se inchide apoi borcanul ermetic.
Se poate srevi la felurile principale cu carne. Alte retete:
Zacusca de vinete Varza murata Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii