Budinca de peste

Se scoate pestele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucatele. Se fierb ouale tari, se cojesc si se taie felii. Se fierbe orezul in apa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie conserva de somn
  • 150 g orez
  • 3 oua
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • sare

Mod de preparare

Se scoate pestele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucatele. Se fierb ouale tari, se cojesc si

se taie felii. Se fierbe orezul in apa cu sare si se clateste. Se unge o forma cu unt, se asaza orezul, feliile de ou si bucatelele de peste. Deasupra se toarna sosul alb si se imprastie untul taiat bucatele. Se rumeneste la cuptor.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...