Condiment creol

Condimentul creol se poate folosi la pui, cartofi prajiti sau popcorn. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de paprika, sare, usturoi, piper, pudra de ceapa, paprika iute, oregano si cimbru.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/3 cup paprika
  • 1/3 cup sare
  • 1/4 cup usturoi pudra
  • 1/4 cup piper
  • 1/8 cup pudra de ceapa
  • 2 linguri paprika iute
  • 2 linguri oregano
  • 2 linguri cimbru

Mod de preparare

Condimentul creol se poate folosi la pui, cartofi prajiti sau popcorn. Bucataria creola este specifica zonei de sud a Statelor Unite ale Americii si este de fapt un amestec intre bucataria franceza, spaniola, italiana, greaca si indiana. Are de asemenea si infulente africane.

Pentru a face acest condiment creol se amesteca toate ingredientele si se pastreaza inchis ermetic.


Condimentul creol se poate folosi la pui, cartofi prajiti sau popcorn.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salau

  Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...

Ciorba de salau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca