Fasole verde conservata cu ardei

Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de fasole verde, ardei, rosii, sare, piper, ulei, ceapa si usturoi.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg fasole verde
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 ardei iuti
  • 5 kg rosii coapte
  • sare
  • piper
  • 500 ml ulei
  • 1 kg ceapa
  • 2 capatani de usturoi

Mod de preparare

Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume se spala rosiile si se storc prin presa sau la robot, se pune sucul sa fiarba, se curata fasolea verde si se taie in 2, 3 bucati apoi se pune la fiert in bulion.
Se curata ceapa si ardeii si se calesc in ulei, se adauga la fasole dupa 30 d eminute, se pune sare, piper si usturoiul tocat si se mai fierb 10 minute
Se spala borcane de 800 ml, se usuca apoi se pune fasolea in ele, se capseaza si se fierb a doua zi in duns 30 d eminute.


Fasolea verde conservata cu ardei se foloseste pentru ciorbe, tocanite.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...