Fasole verde conservata cu ardei

Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de fasole verde, ardei, rosii, sare, piper, ulei, ceapa si usturoi.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 kg fasole verde
  • 2 kg ardei kapia
  • 2 ardei iuti
  • 5 kg rosii coapte
  • sare
  • piper
  • 500 ml ulei
  • 1 kg ceapa
  • 2 capatani de usturoi

Mod de preparare

Fasolea verde conservata cu ardei poate fi folosita pentru ciorbe sau tocanite. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume se spala rosiile si se storc prin presa sau la robot, se pune sucul sa fiarba, se curata fasolea verde si se taie in 2, 3 bucati apoi se pune la fiert in bulion.
Se curata ceapa si ardeii si se calesc in ulei, se adauga la fasole dupa 30 d eminute, se pune sare, piper si usturoiul tocat si se mai fierb 10 minute
Se spala borcane de 800 ml, se usuca apoi se pune fasolea in ele, se capseaza si se fierb a doua zi in duns 30 d eminute.


Fasolea verde conservata cu ardei se foloseste pentru ciorbe, tocanite.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii