Ghiveci de legume

Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici, rosiile curatite de coaja si taiate bucat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg ceapa
  • 5-6 buc vinete
  • 5 ardei
  • 5 gogosari
  • 1 kg rosii
  • 400 g ulei
  • sare
  • piper boabe
  • foi de dafin

Mod de preparare

Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici, rosiile curatite de coaja si taiate bucati (pt curatirea rosiilor se

pun un minut in apa clocotita). Se caleste ceapa 5-10 min. in ulei apoi se pun ardeii si gogosarii. Se calesc inca 10 min apoi se pun rosiile, sare, piper boabe, 1-2 foi de dafin. Cind este gata, se pun in borcane, se pune o aspirina intreaga deasupra, se capseaza sau se leaga apoi se fierbe la bel-marin 60 min la foc mic, se scot si se acopera cu paturi pina se raceste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii