Pasta de ardei capia

Ardeii spalati bine se pun la copt. Se curata apoi si se trec prin masina de tocat, dupa care se scurg de zeama pe care o lasa. Uleiul se pune la inc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg ardei capia rosii
  • 250 ml ulei
  • sare

Mod de preparare

Ardeii spalati bine se pun la copt. Se curata apoi si se trec prin masina de tocat, dupa care se scurg de zeama pe care o lasa. Uleiul se pune la incins intr-un vas, se adauga pasta de ardei, sarea dupa gust si se lasa pe foc mediu, pana cand scade zeama de tot. Pasta de ardei fierbinte se pune in borcane, se acopera si se lasa la racit in cuptorul fierbinte.


Se serveste la aperitive sau la prepararea tartinelor.

Alte retete:

Rulada de porc Placinta de dovleac Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca