Ardeii se coc, se curata si se dau apoi prin masina de tocat. Se pune pe foc, mustarul, mierea si uleiul. Dupa ce s-au dizolvat bine, se adauga pasta
Ardeii se coc, se curata si se dau apoi prin masina de tocat. Se pune pe foc, mustarul, mierea si uleiul. Dupa ce s-au dizolvat bine, se adauga pasta de ardei si se lasa la fiert pana cand scade zeama pe care o lasa. Se pune apoi pasta in borcane, se sigileaza si se lasa la racit in cuptorul fierbinte.
Se servesc pe tartine sau la diferite aperitive.
Alte retete culinare:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii