Gogosari in otet (la rece)

Crocanti si aromati

Portii
10
Timp pregatire
80 minute
Timp coacere
1440 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg gogosari
  • 800 ml otet
  • 8 linguri cu sare pt.muraturi
  • 600 g zahar
  • 2 radacini hrean
  • 2 teline(frunza si radacina)
  • mustar boabe
  • piper boabe
  • ienibahar
  • frunze dafin

Mod de preparare

Spalam gogosarii si ii lasam la zvantat. Ii curatam de cotoare si seminte ,ii taiem in jumatati sau sferturi si ii punem intr-un vas mare. Amestecam zaharul ,otetul ,sarea si turnam peste gogosari. Adaugam frunzele de dafin si ii lasam 24 de ore la macerat . In acest interval avem grija sa amestecam de 4-5 ori in ei. A doua zi asezam gogosarii in borcane iar printre ei punem bucatele de hrean si telina.La fiecare borcan adaugam: dafin,boabe de mustar ,piper si ienibahar. Deasupra punem cate o tija cu frunze de telina si turnam lichidul strecurat , astfel incat sa acopere bine gogosarii. Sigilam borcanele cu capace si le depozitam in camara sau beci.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos